Over ESF

Stemmen kan tot en met donderdag 31 oktober 2019
Bekijk de inzendingen

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers. ESF werkt! Al meer dan 60 jaar. Meer informatie over ESF vind je op de website van Uitvoering Van Beleid, onderdeel van de Directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.    

Welk filmpje is jouw favoriet voor de ESF-Award 2019?

Afgelopen mei beoordeelde de vakjury van de ESF-Award 21 ingezonden pitches van bijzondere ESF-projecten. Tien projecten maakten het beste duidelijk waaraan ESF heeft bijgedragen en welke resultaten mede dankzij ESF zijn bereikt. Zij kregen van ons een promotiefilmpje cadeau. In oktober 2019 kan een maand lang gestemd worden op een van deze tien inspirerende ESF-projecten. Welk filmpje is jouw favoriet?

Stemmen en jouw privacy

Je kunt slechts één keer stemmen. Vul jouw e-mailadres in om je stem te bevestigen.
De Rijksoverheid gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Jouw e-mailadres wordt voor het bevestigen van je stem eenmalig versleuteld (beveiligd) opgeslagen en na 31 oktober verwijderd.

De finale op woensdag 6 november 2019

De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale in De Glazen Zaal in Den Haag. Daar mogen zij hun project kort pitchen. De vakjury bepaalt op basis van het promotiefilmpje en de kwaliteit van de pitch, wie de ESF-Award 2019 wint.

 

 

Stem nu op jouw
favoriete ESF-project

Stemmen kan tot en met donderdag 31 oktober 2019
Bekijk de inzendingen